Prodir-samlingen er registrert

Utskrift
Kategori: Prodirkongens nyheter !!!
Publisert Skrevet av Erling Bjørn

Prodir samlinga er registrert! 

Etter nær 2 år er samlinga mi atter ein gong registrert. Eg har nemlig registrert den ein gong tidlegare, og årsaka til at eg startet på igjen, var at eg var fast bestemt på å kun samle Prodir og ikkje noko anna. Men tidene endrar seg, også for oss samlarar, ikkje lett å kvitte seg med penner som ein har samla på gjennom fleire år. Det kan vere penner som ein har fått frå familie, venner eller kollegaer på arbeid, for å nemne nokre. Det kan og vere penner som har ei heilt spesiell historie eller historisk tyding. So eg har landet på nokre få Pennemodeller i tillegg til Prodir. 
Per idag i samlinga, så er spesialiteten PRODIR, det kjem aldri til å verte endring på dette, så har eg Ballograf og Quill.

 CARRERA CUP

Om eg ikkje hugsar heilt feil, så har eg nok nokre andre typer og, men desse er i forbindelse med dei ulike bransjar som eg har valt å samle på. t.d. Volvo ....... 433 ulike stk ....... nokken betre ? 

 

So no når samlinga er registrert, så vil det no framover verte fokusert på å få bytta dubletter, oppdateringer til nettside og halde fram med søken etter nye penner til samlinga mi :) 

Vartdal 06.03.2018

Prodirkongen

www.prodirkongen.com 

 

------- www.prodirkongen.com -------

Tuesday the 16th. Kongen seier takk for besøket!
Copyright

©

Template © Joomla Template