Meny Lukk

Ein av de store….

Agnar Storbakk innehar ei av de største og finaste samlinger av reklamepenner som finst.

Dette kan ein sjå då han var med i Norge Rundt programmet på NRK 18 august i 2006.

Trykk på linken nedanfor , spol fram til : 11:00

Agnar Storbakk flotte samling

3 Comments

  1. Erling Bjørn Aarset

    Tusen Takk Einar Arne Vartdal !
    Eg kjenner meg beæret over å få ta over dette møbelet frå A. Storbakk. Eg vil tru det ligg ein del timer bak å få istand eit slikt unikt skap. Hjå Prodirkongen skal det få ein flott stad. Eg gleder meg til å fylle det til randen av herlige Prodir evt. andre.

  2. Einar-Arne Vartdal

    Håper du legg ut bilder av det fantastiske skapet…..så det får en ny æra…..det fortjener Agnar som har laga det….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *