Meny Lukk

Verdenrekord ?

Etter at jeg i 2010, tok til fornuften, og startet spesialisering på å samle i all hovedsak på den Sveitsiske skjønnheten Prodir. Så har kjærligheten til denne pennemodellen bare økt og økt hvert eneste år.

Jeg har til og med fattet interesse for ebay og dens gleder en kan finne der til en billigere penge, enn mange andre steder, hvor det selges penner.

Når en har over 35000, så er det langt mellom de helt nye som får plass i Prodirkongen sitt rike.

Tidlig i mars måned, så fattet jeg interesse for nok en prodirlott på ebay, med min faste prodirselger fra Tyskland. Prodirlotten ble min og jeg betalte beløpet med en gang. Jeg har kjøpt billige prodir med vedkomende før, så dette gledet jeg meg stort til å motta i posten.

Dagene gikk, og ingenting dukket opp i posten, enda selgeren fra Tyskland sa at pakken var sendt 17. mars…

Normalt ville denne komme til meg etter en liten uke.

Ny purring med spørsmål ble sendt, selger i Tyskland sa at pakken har blitt feilsendt, og mine euro blir refundert. Takk paypal for den sikre måten å betale på.

Men hvor var pakken med de flotte prodir pennene blitt av ?

De kan no ikke bare forsvinne ut i ingenting, de må no finnest en sted!

Dette ble et mysterium som Prodirkongen måtte finne ut av.

Flere sporingsmotorer ble brukt, og etter en del arbeid greidde jeg å spore opp pakken i Auckland, New Zealand (!!)….

Så idag 17.april 2019, tikket det inn en melding på epost om at en pakke kunne hentes på mitt lokale post i butikk på Vartdal. Må si jeg var spent på i hvilkenx tilstand pakken var i. Men trass dette, prodir er kvalitet, ingen ødelagt. ♡

Da viser det seg at prodir pakken med 40 penner , som var sendt frå Tyskland,har tatt seg en liten svipp innom Auckland, New Zealand før den kom til Norge. Som avstandene på bilda over viser, så er reiseruten på nesten 36000 km. Og det må no vel være en liten verdensrekord i antal flygde km ?

Pakken vart sendt frå Auckland, New Zealand 6.april før den landet på Vartdal 17.april…..

No ligg pennene trygt hjemme på kontoret til Prodirkongen. Jeg vil ta kontakt med selger i Tyskland over påsken.

God Påske til alle.

3 kommentarer

  1. Franco Fortunato

    Una storia, un viaggio molto interessante e curioso! Tutto è bene ciò che finisce bene! Ciao! Franco da Genova!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *