Meny Lukk

Ein genial penn…

Ein skikkelse av ein so trur han har peiling og veit mykje, har beskrive pennen som eg no vil framheve, som ein penn som ikkje er ein sokalla reklamepenn. Dette er etter mi meining reinhekla tøveri og minner meir om total uvitenheit. Pennen er nærast udødelig med tanke på at reklamen som står på den er godt beskytta inni ei hylse. Ein skikkeleg genistrek.

Einar-Arne Vartdal
Einar-Arne Vartdal
Einar-Arne Vartdal

Eg er usikker på kor tid denne pennen vart laget, men uansett, den er like fin no som då den vart produsert. Prodirkongen har denne i samlinga si.

3 Comments

  1. Erling Aarset

    Dette er no ein reklamepenn framfor alle, på alle måter. Eg har sett mykje penner fram gjennom tida, og mange frå 80-tallet, 90-tallet og 20-tallet. Penner i ulike sjangrar, designpenner og som kina penner, som ikkje held den kvalitet i dag.
    Vedk so uttalte seg då, kunne umulig vere noko anna enn ein Amatør, og totalt uvitande. Kva rett hadde vedk til å uttale seg ? Eg kan nemne at denne soesielle og udødelige reklamepennen, har fått eigen flott plass i samlinga til Prodirkongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *