Meny Lukk

Ny flott Parker 🇧🇻🇧🇻🇧🇻🇧🇻🇧🇻🇧🇻

Stortinget er Norgesnasjonalforsamling. Det består av 169 representanter valgt fra 19 valgdistrikter. I henhold til Grunnloven § 49 er Stortinget «folkets» instrument for å utøve den lovgivende maktStortingsvalg avholdes hvert fjerde år. Stemmerett har i hovedsak alle norske statsborgere som har fylt (eller vil fylle) 18 år i løpet av valgåret eller før. Norge har et parlamentarisk system, som innebærer at regjeringen er ansvarlig overfor Stortinget.

https://no.m.wikipedia.org/wiki/Stortinget#

Dette er mitt siste nye tilskudd til samlingen, ein flott ny Parker penn, i Prodirkongen si samling vil den komme til sin rett 💙 Dette gleder eit samlerhjerte 💙

www.prodirkongen.com

Parker


Parker


Parker


ParkerLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *