Meny Lukk

Tusen Takk Kristina ❤️

I dag har jeg mottatt noen flotte og vakre kulepenner til min samling. Jeg hadde kun en kulepenn fra Litauen fra før, så dette ble en veldig stor og god overraskelse for meg som samler på kulepenner med logo og reklame. Så Tusen Takk kjære prinsesse for at du tenkte på meg mens du var på ferie i Pasvalys, Litauen. ❤️ Disse kulepennene gikk rett inn i samlingen, og nå ligger de på en trygg og fin plass i samlingen.
Jeg ønsker å vise dere andre samlere, hvor heldig jeg er❤️

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *