Meny Lukk

Reiseskildring 2022

DEL 1:

Bergen 10-11 sept 2022

Kvart år frå slutten på 90-tallet og heilt fram til 2019, har ei gruppe menneske møtt til ei kosehelg på hotell. Felles for dei alle er at dei samler på kulepenner med logo og reklame. Så kom coviden å øydela litt for desse faste årlige treffa i september.

Men iår, i 2022, vart det klart for eit nytt hotelltreff, denne gongen i vestlandets hovedstad Bergen. Penne-konferansen skulle være på Nordic Choice Hotel , Edvard Grieg , 9, 10 og 11 september.

Denne gruppe menneske er alle medlemmer i ein norsk penneklubb. Prodirkongen har vore medlem her, men pga enkelte uheldige ting, er Prodirkongen no utestengt på livstid, uten sjanse til benådning, har egentlig funne ut at det er heilt greitt 🤩🤣

Prodirkongen hadde laget avtaler på forhånd med dei aktuelle kandidater ein skulle bytte Prodir penner med. Ein frå Danmark og ein frå Nærbø, begge to har store kvanta med Prodir, som Prodirkongen har fattet stor interesse for. Dansken er i toppsjiktet kva gjeld reklamepenner på verdsbasis.

Alle utenom Prodirkongen møtte opp på fredagen, den 9 september, det var då gildet deira startet.

Prodirkongen arbeider som nattevakt, og har funne stor verdi og meining i å køyre bil om natta, slik vart det også denne gongen. Bilen vart uhyggelig pakket med fleire mapper, sprengfulle med deilige Prodir dubletter💚,som skulle friste Prodir-kåte samlarar på hotellet i Bergen.

Når bilen var pakket og klar måtte eg ta farvel med han eg bur attmed, Snusken fekk påfyll av mat og drikke på verandaen ute. Han liker vatn med bringebærsmak 🤩

Gps vart montert og satt opp og turen tok til.

345 km og 6,5 timer låg foran meg ein tidleg laurdag morgen 😄

Reiserute : Vartdal -> Volda -> Stryn -> Byrkjelo -> Førde -> Lavik-Oppdal (ferge) -> Knarvik -> Bergen

Turen holdt på å få ein bråstopp ned frå Utvikfjellet, då eg heldt på å køyre på ein flokk med hjorter som kom springande ut i vegbana, akkurat sånn plutselig og utan mål og meining… 🤐

Ein liten stopp i nattens mulm og mørke.

Så videre opp i «Våtedalen» der låg det ei kyr midt i vegbana og heldigvis so køyre eg som alltid med måte, så det gjekk fint. Ein kan lure på kvifor folk i Oslo bestemme at kyrne skal ligge på madrasser i lausdriftsfjøser, når dei velge å legge seg på hard asfalt framfor å legge seg i graset når dei er på sommarbeite….?

Herlige nye veier i Jølster 💙
Eit lite pitstop i Førde for påfyll av kaffi😃☕️

So Sognefjorden

20 minutter pause medan batteriferga frakta 5 biler og eit vogntog over ⛴️⏰️

Bru i sikte 😃
Knarvik brua ?

Då var det rake veien ned til Edvard Grieg hotellet , trudde eg 😶

Men Bergen stopper aldri å overraske, heile Bergen er eit stort vegarbeidsområde, blir aldri ferdige å grave der nede. Vegen ved Lagunen var stengt og eg trudde eg kunne ta ein snarveg, va komt nesten til Stavanger før eg fann ut at eg var på feil veg (!!!!!) 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤡🤡🤡🤡🤡🤡😡😡😡😡😡😈😈😈😈🤬🤬🤬🤬🤬🤬BERGEN….%%&,€÷÷##»&>8[,^/÷×@’CHNB□■${|○¤■♤:^/=÷€:

Uansett, måtte snu…køyre tilbake til Paradis å inn der, parkerte på hotellet rundt kl 0830…puh🥱🥱🥱😫🥱🥱😫🥱😫🥱🤡

Etter mykje om og men 😃

Skulle no sjekke inn på hotellet, fekk beskjed om at eg ikkje fekk sjekke inn før kl 1500. Dvs 6 timer å vente (!)

Ho kjellå bak skranken kom med eit forslag om at det ville koste meg kr 100,- pr time extra fram til kl 1500. Og som den Sunnmøringen eg er så bestemte eg meg for å vente…. trass forsøket eg tok med å seie at eg hadde kjørt frå Namsos og hadde kjørt i over 12 timar, så var det inga medkjensle å spore frå hotellets si side, så takk skal dokke faen meg ha.

Eg kraup til korset kl 1230, greidde ikkje å sove i solsteiken bak hotellet…..

So fekk eg no endelig romet :

Etter fleire forsøk so sovna ej……….. sov knappe 5 timer 🥱🥱🥱

Byttet Prodir med danske Finn Sørensen kl 23. Føler vi gjorde eit godt bytte…. han fekk med seg Prodir og mapper og eg fekk med meg masse nye herlige Prodir💜 som går direkte inn i samlinga mi…. legger ved nokre bilder under her :

Mapper med Prodir klar for Danmark🇩🇰
PRODIR DS2
PRODIR DS9
PRODIR QS20
PRODIR QS Series
PIGRA P02 , den første i Prodirkongen si samling ❤❤❤❤❤❤❤❤

Del 2 kjem iløpet av helga….🤠

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *