Meny Lukk

Italiensk svindel ….

Som samler av kulepenner med logo og reklame, så er det en ting som irriterer aller mest. Og det er når man avtaler et bytte av penner, hvor jeg sender penner til vedkommende samler, først, for så å oppleve at der kommer ingenting tilbake. Det er en ekstremt dårlig praksis.

Jeg hadde planlagt et bytte av penner med en fra Italia. Vi avtalte at jeg skulle sende først, fordi jeg har mest. La også i noen Freia Melkesjokolader, for å kunne gi litt ekstra god reklame for mitt land, Norge.

Nå har det gått nesten 4 måneder siden jeg sendte pakken til Italia. Betalte en ganske høy pris for å sende den i posten. Hele 3,5 kg med flotte penner og sjokolade.

Som samler av kulepenner med logo og reklame, så ble dette en virkelig lærepenge for meg og min samling. Hadde ingen grunn til å tro på forhånd at vedkommende samler i Italia, ikke kom til å sende noe til meg i retur.

Nå føler jeg meg lurt, svindlet og holdt for narr. Likevel, har noen hundrede Prodir dubletter igjen, men kommer aldri til å sende noe mer til vedkommende italiener igjen.

Dette var ekstremt skuffende !!!!

😔 💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣 😔

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *