Meny Lukk

Pins💥💥💥

Pins er en jakkeslagsnål, også kjent som en emaljenål, som er en liten nål som bæres på klær, ofte på jakkeslaget, festet til en veske eller vist på et stykke stoff. Lapelnåler kan være dekorative eller kan indikere brukerens tilknytning til en organisasjon eller sak.

I Prodirkongen si samling, så omfatter denne også Pins. Jeg merker at jeg er helt fersk på dette området, men aner at dette kan gi meg ny giv i min «samle-mani»😄

Prøver å lage meg eit perfekt system, bruker Penhenge, programmet på pc som jeg bruker på mine kulepenner, trenger bare å endre litt på feltene i databasen. Det fine med Penhenge, er at jeg har 1000% kontroll, samt at jeg får lagt inn bilder. Dette er et system som jeg virkelig synest fungerer, har jo registrert noen tusen penner siste årene..🙃

Som i kulepenn-samlingen så finnes det et hav av ulike bransjer eller temaer, det finnes det også i Pins-verdenen….

Mine første bransjer innen Pins er :

OL på Lillehammer 1994

OL på Lillehammer i 1994

Norges kommunevåpen

Norske kommunevåpen

Fotballklubber

Fotballklubber

Dette vert ein spennande reise…. alle pinsa vert publisert på nettsiden min 💜

www.prodirkongen.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *