Meny Lukk

Italiensk Kvalitet 🇮🇹

Har lenge sagt at eg vil prøve å bli ein rein Prodir-samler. Men det vil ikkje la seg gjere, da eg har for mange penner som eg ikkje greier å kvitte meg med på ein enkel måte.

Dette er penner som har ei spesiell betydning for meg, dei kan ha ei spesiell historie, det kan vere penner eg har fått i gave frå familie, venner eller kollegaer. Eller dei er rett og slett berre for fine og verdifulle…

Prodirkongen har no bestemt seg for å ta inn eit nytt kulepenn merke i sin kolleksjon :

Stilolinea

Trykk på linken over for meir info.

Stilolinea Raja
Stilolinea Raja
Stilolinea Raja
Stilolinea Raja
Stilolinea Raja

Desse pennane oser av kvalitet og design og de er kjempepopulære. De blir brukt til å profilere bedrifter i alle regnbuens farger. Rett og slett lekkert 😍😍😍 Stilolinea tilbyr mange ulike modeller penner, mest kjent er vel Baron, uansett Raja er den første modellen som kommer inn i Prodirkongen sin samling💚

@prodirkongen 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *