Meny Lukk

Kvalitet ifrå Nord-Norge

Eg har fulgt med på ei gruppe på Facebook, som heiter «Reklamepenner, kjøp og salg» i nokre år. Kvaliteten på det som har blitt solgt der, varierer veldig etter min smak. Heldigvis er vi ulike, eg kan ikkje fordra gulnet og skitne og øydelagte penner, medan andre ikkje tenker og er så nøye som PRODIRKONGEN .

Den siste tida har det dukket opp ei storsamling, som har vore lokalisert i Tranby, no er denne utmerkede samlinga å finne på Sunnmøre, nærare bestemt på Nordre Vartdal i Ørsta kommune. Denne var underteikna med å hente med bil og tilhengar tidlegare iår. Ei god oppleving i seg sjølv, les om turen her..

Og så har vi O.K. i frå nord-norge , som har vist oss kvalitetspenner i form av PRODIR . Sveitsisk kvalitet. Det er så vakkert at det er til å grine av…🥰 Prodir, er ein av de hotteste pennemerka i Europa som vert brukt av bedrifter og organisasjoner i markedsføring av produkter og tenester.

Nedanfor er bilder av Prodir som har blitt solgt av O.K.

Nyt bildene :

Prodir DS7 Foto : O.K.
Prodir DS7 Foto : O.K.
Prodir DS7 Foto : O. K.
Prodir DS6 Foto : O.K.
Prodir DS5 Foto : O.K.

Alle bildene som eg har publisert frå O.K. , har eg spurt om løyve til å publisere…

www.prodirkongen.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *