Meny Lukk

Salvagnini Group

Til tross for en svært dårlig erfaring med det Italienske postvesenet, så finnes det lys i tunnelen for videre samlerglede, i denne vakre hobbyen, som jeg har bygget opp gjennom 30 år som lidenskapelig samler.

Jeg falt for fristelsen å skrive en mail til et av disse firmaene, som var i pakken som skulle sendes til meg fra Italia.

Jeg forklarte de min triste situasjon og mitt store tap av å ikke kunne motta pakken som var i det største og første byttet med Italia.

Jeg husker jeg var spent på om De ville forstå min italiensk, da jeg måtte bruke Google Translator.

Så plutselig fikk jeg en mail fra DHL Express, om at det var en pakke på vei fra Italia, det gikk litt tid for meg å forstå om det var den tapte planlagte pakken, som plutselig dukket opp, eller om dette var noe annet.

Det var noe virkelig annet ❤️

Prodirkongen, elsker slike pakker 😍

Så da var det å skynde seg hjem for å åpne pakken fra dette ukjente firmaet, som etterhvert skulle vise seg å bli noe fantastisk.

Innholdet i pakken var bare helt fantastisk ❤️❤️❤️ Tenk at noen kan sitte i Italia og være så snill med en som samler på kulepenner i Norge ?

I pakken som fortsatt ligger på flyplassen i Genova, så ligger det en rød QS40 Air, med påtrykket reklame for Salvagnini, var en slik jeg var ute etter, istedet så kom disse vakre Prodirene som er registrert direkte inn i samlingen med hjelp av PenhengeV6

Men tenker at om jeg en gang må til Italia, så vil jeg besøke De og høre om De har en rød til 🤩

Jeg vil nå presentere innholdet fra Salvagnini Group

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Og så fikk jeg en tekst fra De, som virkelig rørte mitt hjerte , dette er nok et bevis på at en penn, ikke bare er en penn ❤️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Tusen Takk Salvagnini Group ❤️

www.prodirkongen.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *