Meny Lukk

Kva er ein Prodir ?

Prodir er eit varemerke for ein stor Sveitsisk kulepenn-produsent.
Prodir har fleire ulike modeller, alt etter kundens smak og behov.
Felles for alle Prodir, er at dei er elegante, presise og har utsøkt Sveitsisk design og kvalitet.Prodir i Sveits, beskriv det slik :
«Noen er ment å være provoserende og slående, mens andre er mer konservative og subtile – våre skriveinstrumenter skal ikke bare skrive godt, de må også virke autentiske. De må tilby noe nytt og nytt hver gang. 250 ansatte i Sveits og i syv avdelinger rundt om i verden jobber for å sikre at vi konsekvent produserer kulspenner som er så gode at de kan representere de mest krevende merkene troverdig og bærekraftig. Fordi for oss, skriving og kommunikasjon går hånd i hånd.
Vi elsker bare å produsere skriveinstrumenter som ikke bare skriver godt og ser bra ut, men det forteller også historier. Derfor tilbyr vi nå vår første detaljhandel samling «Meg, meg selv og jeg» i butikkene. Ekspressive humør ballpoint penner, hver og en annen og så umiskjennelig som den personen som skriver med den.»

Kilde : www.prodir.com

Dei ulike modeller :

DNA.
Identitetspennen.
Den nye DNA-pennen er den aller siste utviklingen i salgsfremmende skriveinstrumenter. Det er et ekstremt allsidig produkt, designet for folk som liker å eksperimentere og utforske sin egen identitet.

QS30

Verktøy pennen..

QS20
Form inspirerer følelsen.
Garantert for å trekke oppmerksomhet: QS20 konverterer prinsippet om tredimensjonal utforming av foringsoverflaten til et objekt med skulpturell effekt.

QS04
Bare for deg, kjære!
Spesielt med Soft Touch, opplever fingertuppene honeycomb-strukturen i den nye QS04 som en herlig fløyelsaktig opplevelse.

QS03
En-til-en
Utviklet for alle bedrifter som arbeider med biler og dekk og ønsker folk å bokstavelig talt forstå meldingen.

QS01
Touching – fascinasjonen av berøring
En fin fasettert trekantet struktur bestemmer den fascinerende foringsoverflaten til den nye QS01 Pattern Pen.

QS00
Personalisering 2.0.
Gi QS00-personlig mønsterpenn 3D-overflaten som vil gjøre din merkevareverden til en opplevelse for alle sansene, helt ned til fingertuppene.

DS9
Oval, rund eller begge deler?
Den slående store klemmen på DS9 fanger øyeblikkelig øyet. Fet farger, høyverdig blanding og kampalternativer og en klar bruk av skjema gir denne pennens særpræg.

DS8 Metal Clips
Tar ting et skritt videre.
Eksklusive metallklemmer i fem forskjellige versjoner, alltid elegant integrert i en fargekontrastert kortholder, gir DS8 enda mer allsidige tilpassingsalternativer. Nå også tilgjengelig med metalltråd.

DS8
Funksjonell.
Med sin klare klassiske trekantform, er denne pennen funksjonell til den minste detalj og perfekt for effektive merkevarepromoteringer. Nå også tilgjengelig med metalltråd.

DS7
Elegant.
Denne tidløse vakre designen forener avslappet eleganse, teknisk innovasjon og lekfull kreativitet.

DS6
Utvikling
Dens velbalanserte spill med forskjellige overflater gir et sterkt inntrykk, selv med den grunnleggende versjonen. Alternativer, for eksempel Soft Touch, galvaniserte trykknapper og metallneskegler, understreker i tillegg bruk av høy kvalitet i form av den nye DS6.

DS5
Allsidig
DS5 tilbyr et unikt utvalg av kreative muligheter takket være sine mange tilpassingsalternativer, farger, overflater og utskriftsflater.

DS4

The new one 2019

DS3 Biotic
Naturlig
Kroppsoverflaten og mekanismen til DS3 Biotisk penn er produsert ved bruk av fornybare råvarer. Bionedbrytbar i tråd med norm EN 13432.

DS3.1
Utvikling
En subtil oppdatering på designikonet med et stort klipp og en ny soft-twist-mekanisme.

DS3
Tidløs.
DS3 er et absolutt designikon blant salgsfremmende skriveinstrumenter. Originalen er tilgjengelig som ballpenn og som en mekanisk blyant.

DS2
Umiskjennelig.
De strømlinjeformede sidevingene på trykknappen gir unike personaliseringsmuligheter.

DS1
Dynamisk.
Takket være den vakkert utformede hetten som feiler sømløst inn i klippet, er DS1 en klassiker i penndesign.

Kilde : https://www.prodir.com/en/pens

Den sveitsiske kulepenn-produsenten utvikler seg stadig, det kjem ofte nye pennemodeller.

QS – modellane er dei absolutt nyaste på markedet no, vert spennande å sjå kva neste vert. Oversikta over, er dei modeller som er på Prodir si eiga nettside akkurat no, i Prodirkongen sitt system finst det difor fleire modeller, som Prodir i Sveits har slutta å produsere.

Ved meir interesse , klikk deg inn på

www.prodir.com

, der finst eit hav med nyttig lesestoff ……….

Eller klikk deg inn på

www.prodirkongen.com

si nettside, det blir lagt inn fleire penner der kvar einaste dag…….

Om du framleis les, så ønsker Prodirkongen å takke so mykje for oppmerksomheita, og voner at dette har gitt eit godt nok svar på kva Prodir er for noko .

På alle desse pennane er » Prodir – swiss made » innprentet i pennekroppen eller klipset, du kan kjenne dette med ein finger…

Ta gjerne kontakt med Prodirkongen, om du ønsker ein penn eller to, då vel å merke ein ekte PRODIR penn………

Takk ♥♥♥

Vartdal 01.07.18
Prodirkongen

www.prodirkongen.com

E-mail: prodirking@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *