Meny Lukk

Jeg er en ivrig kar som samler på skriveredskap med logo og reklame.

Jeg har hatt dette som hobby i over 30 år. De første årene, samlet jeg på alt mulig, alle typer penner, frå ulike penneprodusenter.
Jeg skjønte etterhvert at jeg måtte begrense det litt, ellers ville det aldri bli et skikkelig system, system er ekstremt viktig for meg.
Så når man har hatt tett opp mot 300.000 penner, så vet man litt om de ulike penneprodusenter, jeg tenker da på design og kvalitet.

Så da ble valget enkelt. Jeg landet selvfølgelig på Prodir – swiss made, som hovedområde.Prodir er ein sveitsisk penneprodusent, som har vorte voldsomt populært både ved firma som skal profilere seg, og samlere av reklamepennerMin mening er at Prodir er en av de mest solide penner som finnes, både på design og kvalitet. Sveits er kjent som kvalitet på flere områder.


Jeg har lenge hatt en drøm om å bli en ren Prodir – swiss made samler. Dette viser seg å ikke bli enkelt, da jeg har noen av de litt mere eksklusive i samlingen allerede. De har jeg gjerne fått av familie, venner, kollegaer eller rett og slett bare fått i gave.

Så nå inneholder samlingen til Prodirkongen : Prodir, Premec, Pigra, Brio, Cross og Quill.

Prodirkongen sitt nettsted !!

I Prodirkongen si samling, finnes det flere samleområder.

  • Samleområde 1 : Volvo – >560 stkSamleområde 2 : BMW -> 50 stkSamleområde 3 : Audi -> 40 stkSamleområde 4 : Hard Rock Café – 15 stkSamleområde 5 : Harley Davidson – 5 stkSamleområde 6 : Risperdal (Janssen) – 67 stkSamleområde 7 : Legemidler -> 7800 stkSamleområde 8:  Coca-Cola, Viagra (Pfizer)